Vær med

Bliv medlem

Som medlem får du en række tilbud, der spænder fra kurser og foredrag til muligheden for at deltage i netværk og sociale arrangementer. Du kan få hjælp og sparring fra vores frivillige eller professionel rådgivning af foreningens socialrådgiver.

Som medlem støtter du samtidig foreningens arbejde med at sikre bedre vilkår for mennesker med autisme. Foreningen arbejder for større synlighed og forståelse og for oprettelsen af de nødvendige tilbud. Det være sig skole, job eller botilbud.

Et medlemskab af Landsforeningen Autisme er til gavn ikke bare for dig og din familie nu og her, det sikrer også at vi har et stærkt talerør på den lange bane. Autisme er et livslangt handicap og der er behov for den rette hjælp og forståelse hele livet.

Landsforeningen Autisme er medlem af Danske Handicaporganisationer (DH). En paraplyorganisation for mere end 32 foreninger. Når du støtter Landsforeningen Autisme er du derfor også med til at støtte handicappedes vilkår på et højere plan.

Bliv frivillig

Foreningen er i stor udstrækning baseret på frivillige kræfter. Vi har i landsforeningen et lille sekretariat, der består af en håndfuld administrative medarbejdere og så har vi en formand, der er ansat på fuldtid. Herudover er alt hvad der foregår i foreningen ude i lokalafdelingerne kommet op at stå ved frivillige initiativer.

Har du lyst til at bidrage med nogle gode initiativer, så kontakt os endelig for at høre om mulighederne. Det er kune fantasien der sætter grænser for, hvad man kan bidrage med. Det kan være alt fra at bage kage til arrangementer til at opstarte sit eget projekt i foreningens regi.

Vi har nogen der driver et træningshold på frivillig basis, andre der tænder på politik og holder øje med de politiske dagsordener og får skrevet høringssvar til beslutningsforslag. Lige nu mangler vi nogen, der kunne have lyst til at være autismeforeningens repræsentant i DH-Egedal.

Er du interesseret i bestyrelsesarbejde, så er du velkommen til at blive tilknyttet bestyrelsen og finde ud af om det er noget for dig.

Giv et bidrag

Meget kan klares med et par frivillige der smøger ærmerne op, men nogen gange hjælper det også at have en lille klat penge at gøre godt med. Det gør det muligt at holde flere og bedre arrangementer eller sætte nye initiativer igang.